Levering

Levering van uw pakket

Pakketten worden standaard binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling verstuurd. Ze worden met een trackingnummer via UPS verstuurd en zonder handtekening geleverd. Pakketten kunnen ook via UPS Extra verzonden worden en alleen afgeleverd worden met handtekening. Neem contact met ons op voor deze levermethode omdat dit extra kosten met zich meebrengt. Wat de gekozen verzendmethode ook is, we sturen u altijd een link om uw pakket online te kunnen volgen.

Artikelen die via onze website worden besteld, kunnen alleen in België, Luxemburg en Nederland geleverd worden, op het adres dat tijdens de bestelling ingevoerd is. Bestellingen die op vrijdagmiddag geplaatst worden, worden vanaf maandagmorgen in behandeling genomen.

De klant ontvangt het pakket via de UPS bezorgdienst.

Voor levering aan huis wordt € 5,99 in rekening gebracht. (Dit bedrag kan variëren afhankelijk van de bestelde producten). Movitex doet er alles aan om uw bestelling van beschikbare confectiekleding binnen 2 weken te leveren. Als er een probleem is met de levering (artikel ontbreekt of is beschadigd) moet u binnen 48 uur contact met ons opnemen op +32 (0)2 808 2997 (Zone Brussel - zonder extra kosten) of per e-mail vanaf uw gebruikersaccount. Voor terugbetaling moet het betreffende artikel binnen 14 dagen na ontvangst naar ons teruggestuurd worden.

Voor een ontvangstbevestiging is een geldig identiteitsbewijs vereist en eventueel de kaart waarmee de betaling is gedaan. Wanneer dit ontbreekt kunnen de bestelde producten niet aan de gebruiker geleverd worden.

Levering aan huis door UPS binnen 2 tot 4 werkdagen. Leveringstermijn vanaf het moment dat het pakket aan UPS overgedragen is.</>